11.11.2011

COMUNICAT DE PRESA                           

 

          Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu-Severin au solicitat, la data de 06.11.2011, instanței de judecată, arestarea preventivă a inculpatului DĂSCĂLIȚA COSTEL-DANIEL sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Magistrații Judecătoriei Drobeta Turnu-Severin au admis cererea procurorilor și  au dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 29 de zile.

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, s-a reținut că, în noaptea de 02/03.11.2011, inculpatul Dăscălița Costel-Daniel a pătruns în autoturismul părții vătămate I.M. (ce se afla parcat pe o stradă din Drobeta Turnu-Severin) sustrăgând un CD-player auto.

   Totodată, în noaptea de 04/05.11.2011, inculpatul Dăscălița Costel-Daniel, împreună cu inculpatul Răduț Cristinel au mers la locuința părții vătămate S.M.A. din Drobeta Turnu-Severin, ocazie cu care inculpatul Răduț Cristinel a sustras trei telefoane mobile.

  Ulterior, deși partea vătămată S.M.A. părăsise locuința, aceasta aflându-se la Spitalul Județean Mehedinți pentru că se simțea rău, cei doi inculpați s-au reîntors în apartamentul respectiv, de unde au sustras mai multe bunuri, respectiv două telefoane mobile, bani și bijuterii.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei.