09 noiembrie 2011

 

 

 

                                      COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

         Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg.-Jiu, aduce la cunoștința opiniei publice următoarele:

 

 

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg.-Jiu au dispus, la data de 08.11.2011, punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul Nițu Bogdan Vasile pentru săvârșirea, în stare de recidivă postcondamnatorie, a infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Procurorii au înaintat instanței de judecată un referat cu propunere de arestare preventivă a inculpatului aflat în stare de reținere.

Judecătoria Tg.-Jiu a admis cererea magistraților procurori și a dispus emiterea unui  mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 29 de zile, pe numele inculpatului.

Din probele administrate până în acest moment a rezultat că, în cursul lunii iulie 2011, în realizarea aceleiași rezoluții infracționale, inculpatul, împreună cu alți trei învinuiți, a pătruns prin efracție într-un imobil aflat în curtea locuinței părții vătămate P.L. ,  de unde au sustras bunuri în valoare totală de 4350 lei, prejudiciu recuperat integral.

         În cauză, cercetările continuă în vederea lămuririi împrejurărilor de fapt și a stabilirii răspunderii penale a inculpatului.