14.09.2011                        

 

COMUNICAT

 

Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria  Drobeta Turnu Severin a fost constituit, în cursul zilei de ieri, un dosar penal în care se efectuează cercetări cu privire la accidentul de circulație produs pe raza municipiului și soldat cu rănirea a cinci persoane, dintre care doi minori.

Astfel, la data de 13.09.2011, în jurul orelor  1845, în timp ce conducea un autoturism, P.I. a intrat în coliziune cu un alt autoturism angajat în depășire condus de G.C. În urma impactului, autoturismul condus de P. I., a fost proiectat pe trotuarul de pe partea stângă a sensului de mers, unde a lovit trei pietoni care transportau doi copii în cărucior.

Din accident a rezultat rănirea gravă a numitei M. R (în vârstă de 23 ani) pieton, și rănirea ușoară a numiților M.Ș. (1 an), M. D.  (28 ani), V. E. (23 ani) și V. A. (1 an), în calitate de pietoni.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și a stabilirii răspunderii judiciare.