15 decembrie 2011

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

         Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg.-Jiu, aduce la cunoștința opiniei publice următoarele:

 

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg.-Jiu au dispus, la data de 14.12.2011, punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul Cernătoiu Cătălin cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire în formă agravată și ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice.

Din probele administrate până în această fază procesuală a rezultat că în seara zilei de 04.12.2011 s-a deplasat la un local situat în orașul Rovinari, jud. Gorj, unde a exercitat acte de violență fizică asupra părții vătămate P.G., care a avut nevoie de 16-18 zile îngrijiri medicale, producându-se scandal public și indignarea persoanelor prezente.

Procurorii au înaintat instanței de judecată un referat cu propunere de arestare preventivă a inculpatului aflat în stare de reținere.

Magistrații Judecătoriei Tg.-Jiu și-au însușit propunerea procurorilor și au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile pe numele inculpatului.

 

         Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și pentru stabilirea răspunderii penale a inculpatului.