16 decembrie 2011

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

         Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg.-Jiu, aduce la cunoștința opiniei publice următoarele:

 

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg.-Jiu, a fost constituită, la data de 15.12.2011, o cauză penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor.

Din primele cercetări a reieșit faptul că numitul Cocea Gheorghe a întreținut relații sexuale cu o minoră, în vârstă de 14 ani, în perioada februarie – noiembrie 2011.

La data de 15.12.2011, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de Cocea Gheorghe, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor în formă continuată. S-a stabilit că inculpatul, în vârstă de 44 de ani, este concubinul mamei părții vătămate, minora locuind împreună cu aceștia în orașul Bumbești-Jiu, județul Gorj.

Procurorii au înaintat instanței de judecată un referat cu propunere de arestare preventivă a inculpatului aflat în stare de reținere.

Judecătoria Tg.-Jiu a admis cererea magistraților procurori și a dispus emiterea unui  mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 29 de zile, pe numele inculpatului.

 

         Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și pentru stabilirea răspunderii penale a inculpatului.