05 mai 2012

 

 

 

                                      COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

         Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg.-Jiu, aduce la cunoștința opiniei publice următoarele:

 

 

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg.-Jiu au dispus, la data de 04.05.2012, punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul Vîlceanu Ovidiu Daniel, sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de corupție sexuală.

S-a reținut că, în data de 16.01.2012, în jurul orei 13:00, în timp ce se afla în scara unui bloc din municipiul Tg-Jiu, inculpatul a manifestat acte cu caracter obscen în prezența părții vătămate, o minoră în vârstă de 10 ani, în sensul că și-a expus organul genital în fața acesteia.

De asemenea, în data de 03.05.2012, în jurul orei 13:00, în timp ce se afla în scara unui imobil din aceeași localitate, a manifestat acte cu caracter obscen în prezența părții vătămate, o minoră în vârstă de 9 ani, în sensul că și-a expus organul genital în fața acesteia, solicitându-i să i-l atingă cu mâna. 

La data de 04.05.2012, a fost înaintat instanței de judecată un referat cu propunere de arestare preventivă a inculpatului, aflat în stare de reținere.

Judecătoria Tg.-Jiu a admis propunerea magistraților procurori și a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului pe o perioadă de 15 zile.

         În cauză, cercetările continuă în vederea lămuririi împrejurărilor de fapt și a stabilirii răspunderii judiciare.