07.05.2012

COMUNICAT

 

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu au solicitat instanței de judecată arestarea preventivă a inculpatului VÎLCEANU OVIDIU DANIEL (aflat în stare de reținere) sub aspectul săvârșirii infracțiunii de corupție sexuală (2 fapte).

Magistrații Judecătoriei Târgu-Jiu au admis propunerea procurorilor și au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă, pe numele inculpatului, pentru o perioadă de 15 zile.

Din probatoriul administrat în cauză, până în acest moment al urmăririi penale, a reieșit următoarea situație de fapt:

La data de 16.01.2012, în jurul orelor 1300, în timp ce se afla în scara unui bloc din Municipiul Târgu-Jiu, inculpatul Vîlceanu Ovidiu Daniel a manifestat acte cu caracter obscen în prezența părții vătămate T.R.G. (o minoră în vârstă de 10 ani) în sensul că, și-a expus organul genital în fața acesteia.

De asemenea, la data de 03.05.2012, în jurul orelor 1300, în timp ce se afla în scara unui imobil din aceeași localitate, inculpatul a manifestat acte cu caracter obscen în prezența părții vătămate D.A.D. (minoră în vârstă de 9 ani) în sensul că, și-a expus organul genital în fața acesteia.

Cercetările continuă în cauză, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirii răspunderii judiciare.