10 august 2012

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

         Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg.-Jiu, aduce la cunoștința opiniei publice următoarele:

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg.-Jiu au dispus, la data de 08.08.2012, punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul inculpații Biro Andrei Cătălin, Jeliu Victor Alexandru, Roca Răzvan Laurențiu din orașul Rovinari pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, faptă prevăzută de art. art. 211 alin 1, 2 lit. b,c și 21 lit. a din Codul penal.

Din probele administrate până în această fază procesuală a rezultat că, în noaptea de 07-08.03.2012, prin întrebuințarea de violențe, inculpații au deposedat partea vătămată B.A. de o borsetă în care se aflau suma de 70 de lei, un telefon mobil marca ZTE, două card-uri și o carte de identitate

Procurorii au înaintat instanței de judecată un referat cu propunere de arestare preventivă a inculpaților aflați în stare de reținere.

Magistrații Judecătoriei Tg.- Jiu și-au însușit propunerea procurorilor și au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile pe numele inculpaților.

         Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și pentru stabilirea răspunderii penale a inculpatului.