17.09.2012

                 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Dr. Turnu Severin, aduce la cunoștință opiniei publice:

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Dr. Turnu Severin au înaintat instanței de judecată la data de 15.09.2012, propunerea de arestare preventivă a inculpatului:

 -  Dudașu Marius Fănică pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală gravă, prev. de art. 182 alin.1 CP, distrugere prev. de art.217 alin.1 și ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, prev. de art. 321 alin.1 CP cu aplicarea art. 33 lit.a și art. 37 lit.a CP.

              Judecătoria Dr. Turnu Severin a admis propunerea de arestare preventivă, dispunând arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 29 zile, începând cu data de 15.09.2012 până la data de 13.10.2012, inclusiv.

              Probatoriul administrat în cauză, până la acest moment procesual a relevat următoarea stare de fapt: în data de 12.09.2012, orele 13.30, inculpatul Dudașu Marius Fănică, aflându-se în fața unui local din com. Breznița Ocol, jud. Mehedinți a observat autoutilitara condusă de partea vătămată M. D, pe drumul public, fapt pentru care cu o bâtă a ieșit în fața utilitarei și a început să o lovească, iar apoi a lovit partea vătămată cu același corp contondent peste cap, membrul superior stâng și membrul inferior stâng, provocându-i leziuni  care necesită pentru vindecare peste 60 de zile de îngrijiri medicale. Urmare a acestor acțiuni ale învinuitului, s-a tulburat ordinea și liniștea publică, producându-se indignarea mai multor persoane.

             Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi împrejurărilor de fapt și a stabilirii răspunderii penale a inculpatului.