COMUNICAT

 

Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți aduce la cunoștință :

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți au dispus, la data de 19.03.2012, reținerea pentru 24 de ore a inculpaților BĂDIȚA MARIAN, ILIESCU GEORGE, BOAGIU VASILE, RUICAN MARIAN, RUICAN IULICĂ ȘI BOAGIU ION   sub aspectul  săvârșirii infracțiunilor de tentativă la infracțiunea de omor deosebit de grav și ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii și liniștii publice,fapte prevăzute de art.20 C.p. rap. la art 174 alin. 1 – art. 176 alin. 1 lit. b și alin. 2 C.p.  și art. 321 alin. 1 și 2 C.p., fiecare cu aplic.art. 75 lit. a C.p.și toate cu aplic. art. 33 lit. a C.p.,aceștia urmând a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Din probatoriul administrat în cauză, până în acest moment al urmăririi penale, a reieșit următoarea stare de fapt:

 În seara zilei de 18.03.2012, în jurul orei 20,00, pe raza satului Salcia, în timp ce  victimele S.A. și S.C. pregăteau un grătar, li s-au aplicat lovituri repetate cu bâte, pumni și picioare de către cei șase inculpați, victimele suferind traumatisme cranio - cerebrale  și contuzii multiple. 

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirea răspunderii penale.