16 martie 2012

 

 

COMUNICAT DE PRESA

 

 

 

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg.-Jiu au dispus, la data de 16.03.2012, punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpații Săndulescu Dragoș Cătălin și Grăsune Ștefan Florentin pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat.

S-a reținut că, în seara zilei de 15.03.2012, inculpatul Săndulescu Dragoș Cătălin, în complicitate cu Grăsune Ștefan Florentin, a sustras o poșetă de damă din parcarea supermarketului Kaufland Tg-Jiu, fiind creat un prejudiciu în cuantum de 2500 lei.

Profitând de neatenția părții vătămate, inculpatul Săndulescu Dragoș Cătălin a sustras geanta acesteia de pe suportul căruciorului de cumpărături, și a fugit cu un autoturism, condus de celălalt inculpat, care îl aștepta, deplasându-se spre Craiova cu scopul de a nu fi identificați de organele de cercetare penală.

în interiorul acelei genți de damă se afla suma de 2000 lei, un telefon mobil marca Nokia , bijuterii din aur (cercei și medalion), acte de identitate, un card și mai multe bunuri de uz personal, prejudiciul total fiind în sumă de 2500 lei, recuperat parțial.

Procurorii au înaintat instanței de judecată un referat cu propunere de arestare preventivă a celor doi inculpați, aflați în stare de reținere.

Judecătoria Tg.-Jiu, prin încheierea din data de 16.03.2012, a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg.-Jiu și a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă, pe numele fiecăruia dintre inculpați, pe o perioadă de 25 de zile.

în cauză, cercetările continuă în vederea lămuririi împrejurărilor de fapt și a stabilirii răspunderii judiciare.