20.07.2012

 

COMUNICAT

 

Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți aduce la cunoștință :

           Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți au solicitat instanței de judecată, la data de 19.07.2012, arestarea preventivă a inculpatului GAGIU MANOLICĂ, aflat în stare de reținere, sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de „ viol”.

            La data de 19.07.2012, magistrații Tribunalului Mehedinți au admis propunerea de arestare preventivă  și au emis mandat de arestare preventivă față de inculpatul GAGIU MANOLICĂ, dispunând  față de acesta măsura arestării preventive pe o durată de 29 de zile.

Din probatoriul administrat în cauză, până în acest moment al urmăririi penale, a reieșit următoarea stare de fapt:

 În data de 18.07.2012, în jurul orelor 15,30, l-a constrâns pe minorul L.D.S. în vârstă de 9 ani să întrețină relații sexuale, în sensul că dupa ce l-a luat cu forța de pe stradă,  l-a dus în locuința sa din comuna Gruia, sat Gruia, județul Mehedinți, unde l-a imobilizat, legându-l de mâini și de picioare, și i-a aplicat o legătură în jurul ochilor și la gură, după care inculpatul i-a făcut sex oral minorului. 

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirea răspunderii penale.