21 mai 2012

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

         Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg.-Jiu, aduce la cunoștința opiniei publice următoarele:

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg.-Jiu au dispus, la data de 20.05.2012, punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul Bolborea Constantin pentru săvârșirea infracțiunilor prevăzute de art. 180 alin. 2 și art. 321 alin. 1 Cod penal, precum și art. 2 alin. 1 pct. 1 din Legea nr. 61/1991, rep, fapte săvârșite în concurs real.

S-a reținut că, în data de 19.05.2012, în jurul orelor 19:00, aflându-se într-un local din comuna Negomir, jud. Gorj, inculpatul a lovit în spate partea vătămată, cu un cuțit pe care îl avea asupra sa, provocând astfel scandal public și indignându-i pe cetățenii ce se aflau în local, cărora le-a produs, prin acțiunile sale, o temere puternică.

La data de 20.05.2012, a fost înaintat instanței de judecată un referat cu propunere de arestare preventivă a inculpatului, aflat în stare de reținere.

Judecătoria Tg.-Jiu a admis propunerea magistraților procurori și a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 15 zile pentru inculpatul Bolborea Constantin.

         În cauză, cercetările continuă în vederea lămuririi împrejurărilor de fapt și a stabilirii răspunderii judiciare.