23 februarie 2012

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

         Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg.-Jiu, aduce la cunoștința opiniei publice următoarele:

 

 

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg.-Jiu au dispus, la data de 23.02.2012, punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpații Ene Nicușor, Pasăre Alexandru și Burlacu Florin Marian pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată, fapte săvârșite în stare de recidivă postcondamnatorie.

S-a reținut că, în  cursul lunii iulie 2011, în realizarea aceleiași rezoluții infracționale, cei trei inculpați au pătruns prin efracție și folosind chei potrivite într-un imobil din Tg-Jiu, iar ulterior, în mod repetat, într-un garaj, în care se aflau depozitate produse alimentare și cosmetice, de unde au sustras bunuri în valoare de 4350 lei, prejudiciu recuperat parțial.

Procurorii au înaintat instanței de judecată un referat cu propunere de arestare preventivă a celor trei inculpați, aflați în stare de reținere.

Judecătoria Tg.-Jiu, prin încheierea din data de 23.02.2012, a admis propunerea magistraților procurori și a dispus emiterea mandatelor de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile pentru fiecare dintre inculpați.   

         În cauză, cercetările continuă în vederea lămuririi împrejurărilor de fapt și a stabilirii răspunderii judiciare.