26.03.2012

 

COMUNICAT

 

Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți aduce la cunoștință :

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți  au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului SMEDOIU IONUȚ GABRIEL  sub aspectul săvârșirii infracțiunilor  de dare de mită, fals privind identitatea și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, fapte prevăzute de art. 255 alin. 1 C.p. rap. la art. 7 alin. 2 din Legea nr. 78/2000, art. 293 C.p. și art. 86 alin. 1 din OUG 195/2002 cu aplic. art. 33 lit.a C.p.

            Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat următoarea stare de fapt:

La data de 21.02.2012,un echipaj de poliție a oprit în trafic pe inculpatul Smedoiu Ionuț Gabriel, care  conducea autoturismul marca BMW 320, pe raza comunei Tîmna , județul Mehedinți.

Inculpatul conducea autoturismul fără a poseda permis de conducere și fiind oprit in trafic s-a prezentat sub o altă identitate, apoi în scopul de a determina pe lucrătorii de poliție să nu îi întocmească dosar penal le-a oferit acestora o sumă de bani.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluționare, Tribunalului Mehedinți.