30.03.2012

COMUNICAT

 

 

Biroul de Informare Publică și Relații cu Presa din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova au solicitat instanței de judecată, la data de 29.03.2012, arestarea preventivă a inculpatei Bică Daniela Florentina cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului. Magistrații Judecătoriei Craiova au admis cererea și au dispus arestarea inculpatei pe o perioadă de 29 de zile.

Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat următoarea situație de fapt:

Inculpata, în urmă cu aproximativ două săptămâni a agresat pe fiul său, în vârstă de 6 ani C.A.C.M. și l-a ars pe palme cu țigara pe motiv că nu a fost cuminte. În urma examinării medico-legale, în ziua de 27.03.2012 s-a stabilit că minorul prezintă leziuni traumatice care s-au putut produce prin contactul cu un corp supraîncălzit precum și prin lovire cu corpuri dure, un corp ascuțit și lovire de corpuri dure, agresiuni fizice ce au necesitat 11-12 de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale.