ARESTARE PREVENTIVĂ : P.J. Vînju Mare

 

 

COMUNICAT de PRESĂ

 

 

                   La data de 02.04.2013, Parchetul de pe lângă Judecătoria Vînju Mare a fost sesizat cu privire la faptul că, în seara precedentă, pe raza localității Vlădila, județul Mehedinți, a avut loc o altercație între mai multe persoane, pentru aplanarea căreia a fost necesară intervenția organelor de poliție.

                   Cercetările efectuate au reflectat că E.N., P.D. și A.N. au provocat scandal public, în fața unui local, lovindu-se cu pari și sticle. La fața locului s-a deplasat un agent de poliție, care l-a condus pe E.N. la sediul postului de poliție din localitate.

                   În sediul postului de poliție, E.N. l-a agresat pe agentul de poliție și a încercat, fără succes, să-l deposedeze de armamentul din dotare.

                   Prin ordonanța din 2.04.2013, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de E.N. pentru infracțiunile prev. de art.239 alin.2 și 5 Cod penal și art.321 Cod penal, iar față de P.D. și A.N.  pentru infracțiunile prev. de art.321 alin.1 Cod penal, solicitându-se instanței de judecată luarea măsurii arestării preventive..

                   Prin încheierea nr.8/2.04.2013, Judecătoria Vînju Mare a admis propunerea de arestare preventivă a inc. E.N., pentru o  perioadă de 30 de zile, și a fost respinsă propunerea de arestare preventivă a inc. P.D. și A.N., dispunându-se ,față de aceștia, măsura obligării de a nu părăsi țara, pe o perioadă de 30 de zile.