06.02.2013

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Dr. Turnu Severin, aduce la cunoștință opiniei publice:

 

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Dr. Turnu Severin au înaintat instanței de judecată la data de  05.02.2013, propunerea de arestare preventivă a inculpatului:

 

-                                     Mâțoi Marian pentru săvârșirea infracțiunii de „șantaj”   prev. și ped. de art. 194 alin.2 C.P., cu aplicarea art. 41 alin.2 din C.P.

 

              Judecătoria Dr. Turnu Severin a admis propunerea de arestare preventivă, dispunând arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 20 zile, începând cu data de 05.02.2013 până la data de 24.02.2013 inclusiv.

              Probatoriul administrat în cauză, până la acest moment procesual a relevat următoarea stare de fapt: inculpatul Mâțoi Marian, în decurs de mai mulți ani, a constrâns-o pe partea vătămată B.D., în repetate rânduri, să întrețină relații sexuale cu el, prin amenințarea că, în cazul unui refuz, va prezenta soțului acesteia și altor persoane înregistrări video și audio compromițătoare pentru partea vătămată, acțiunea de constrângere derulându-se și în prezent.

               Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi împrejurărilor de fapt și a stabilirii răspunderii penale a inculpatului.