11.01.2013                                                                              

COMUNICAT

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia  este împuternicit  să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

La data de 11.01.2013, ora 0430, organele de poliție din cadrul I.P.J. Mehedinți – Serviciul Rutier s-au sesizat cu privire la faptul că în noaptea de 10/11.01.2013, în jurul orei 0400,  pe D.N. 6, Km. 308 – localitatea Fața Cremenii, județul Mehedinți, sector de drum acoperit cu polei, s-a produs  un eveniment rutier, în care au fost implicare 9 autovehicule, dintre care  : 5 tiruri  cu încărcătură  mărfuri generale și alimentare, (3 tiruri înmatriculate în Bulgaria), 4 autoutilitare (o autoutilitară înmatriculată în Bulgaria), precum și un utilaj  întreținere drumuri.

Toate cele 9 autovehicule au intrat în coleziune în condițiile de trafic.

Evenimentul rutier a avut urmări 3 (trei)  victime  care au suferit vătămări corporale, dintre care un conducător auto bulgar, un pasager bulgar aflat în autotir bulgar și un pieton, acestea fiind transportate la Spitalul Județean Dr.Tr.Severin, pentru asistență medicală.

S-a format dosarul penal nr.39/P/2013 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia și urmează  să se efectueze cercetări, fiind delegați ofițerii de poliție judiciară  din cadrul I.P.J. Mehedinți – Serviciul Rutier, pentru a se stabili corect împrejurările de fapt.