17.10.2013

 

COMUNICAT

 

 

Biroul de informare și relații publice din cadrul  Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu-Severin, aduce la cunoștință opiniei publice următoarele:

     La data de 16.10.2013, organele de poliție din cadrul Serviciului Rutier al IPJ Mehedinți au fost sesizate cu privire la faptul că  pe Drumul Național 6 din mun. Dr. Turnu Severin s-a produs un accident rutier.

     Din primele cercetări s-a stabilit că: în data de 16.10.2013, orele 01.40, numitul S.D.V. în vârstă de 29 ani din Dr. Turnu Severin, a condus autoturismul marca BMW pe Drumul Național 6 din cartierul Schela Cladovei și pe trecerea de pietoni din fața SC Electro Montaj SA,  nu a acordat prioritate de trecere,  accidentând mortal pe numitul L.I. de 60 ani din Dr. Turnu Severin, care se afla angajat în traversarea străzii prin loc marcat și semnalizat.

     Cauza a fost înregistrată  la Parchetul de pe lângă Judecătoria Dr. Turnu Severin, efectuându-se  față de numitul S.D.V. cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ ucidere din culpă”,  faptă prevăzută de art. 178 alin.1-3 din CP.

      Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi împrejurărilor de fapt și a stabilirii răspunderii penale a numitului S.D.V