03.10.2016

C O M U N I C A T

 

                                                         

          Compartimentul de informații și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

Procurori ai secției de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au  solicitat în cursul zilei de 01.10.2016, judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt, arestarea unei persoane de sex bărbătesc în vârstă de 24 ani din jud.Prahova, fără antecedente penale, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de omor, prev. de art. 188 alin.1 C.p.

În fapt, s-a reținut că în după-amiaza zilei de 30.09.2016, inculpatul a exercitat acțiuni de agresiune fizică asupra victimei M.N. în vârstă de 74 ani, în interiorul unei stâne de ovine, situată pe raza com. Cilieni, jud. Olt, prin folosirea a două cuțite, cauzându-i un nr. de 21 de plăgi înjunghiate, al doilea cuțit fiind folosit după ce lama primului cuțit s-a rupt în corpul victimei.

Leziunile prezentate de victimă au condus la decesul acesteia.

          Prin încheierea nr. 61 din data de 01.10.2016, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt a admis propunerea acestei unități de parchet și a dispus arestarea preventivă a inculpatului I.M.F., din com. Iordăcheanu, jud.Prahova, pe o perioadă de 30 de zile.