06.03.2017

 

Comunicat de presă

 

Biroul de informare și relații publice al Parchetului de pe lângă Judecătoria Dr. Tr. Severin, aduce la cunoștință următoarele:

La data de  05.03.2017, în timp ce numitul D.C.M., de 37 ani,  din mun. Dr. Tr. Severin, conducea autoturismul, marca Opel Vivaro, cu numărul de înmatriculare BH-5734-BT, pe  DN 6, în afara localității Șimian,  deplasându-se  din direcția Balota-Șimian, în dreptul km rutier 329 +200m, nu a adaptat viteza de circulație în curbă, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu autoturismul, marca VW Golf III, cu nr. de înmatriculare  MH-04-FUA, condus de către  numitul C.F.E.,  de 42 ani, din localitatea Șimian.

Din impactul celor două autovehicule a fost proiectat un element metalic în parbrizul autoturismului, marca Audi A4, cu nr. de înmatriculare CS-13-GRG,  condus de către numitul T.G.F., din mun. Reșița, ce se deplasa în spatele autoturismului, marca Opel Vivaro, determinându-l pe conducătorul auto menționat anterior să iasă cu autovehiculul în afara  părții carosabile.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătorului auto C.F.E. și a numiților M.C.G., de 27 ani, din comuna Șimian, și M.V., de 47 ani, din comuna Șimian, pasageri în autoturismul, marca  VW Golf III, precum și rănirea conducătorului auto D.C.M., a numiților D.F.C. și G.N., pasageri în autoturismul, marca Opel Vivaro și a numitei B.M., pasageră în autoturismul, marca VW Golf III.

În cauză s-a constituit dosarul penal nr. 760/P/2017, fiind efectuate cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, prev. de art. 192 alin. 2 și 3 C.pen. și  vătămare corporală din culpă, prev. de art. 196 alin. 2, 3 și 4 C.pen.