Cu prilejul „Zilei Europene a Justiției Civile”, inițiativă comună a Consiliului Europei și a Comisiei Europene, eveniment prin care justiția civilă este adusă în atenția publicului european, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova organizează în data de 25 octombrie 2016, între orele 1000-1200, la sediul din str. Înfrățirii, nr. 5, Craiova

 

„ZIUA UȘILOR DESCHISE”

 

Evenimentul își propune să contribuie la consolidarea încrederii opiniei publice în cei ce înfăptuiesc actul de justiție și la creșterea transparenței privind activitatea instituției,   printr-o mai bună cunoaștere a specificului acesteia.

În intervalul cuprins între orele 1000-1200, la Sala de conferințe, procurori ai Secției de urmărire penală vor prezenta vizitatorilor aspecte referitoare la circuitul dosarelor, modalitatea de lucru a personalului parchetului, date statistice relevante din activitatea parchetului.

Accesul în instituție se va realiza pe baza documentelor de identitate.

Facem precizarea că acest eveniment se va organiza și la parchetele de pe lângă Tribunalele Dolj, Gorj, Mehedinți și Olt, precum și la parchetele de pe lângă judecătoriile arondate acestora.