23.08.2016

C O M U N I C A T

                                                         

          Compartimentul de informații și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

          Procurori ai secției de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au  solicitat în cursul zilei de astăzi, judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt, arestarea unei persoane de sex bărbătesc în vârstă de 38 ani din com. Dăneasa, jud.Olt, fără antecedente penale, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, prev. de art. 195 C.p.

          În fapt, s-a reținut că în după-amiaza zilei de 21.07.2016, inculpatul a exercitat acte de violență fizică asupra victimei B.E. în vârstă de 75 ani, din aceeași localitate,  pe care a îmbrâncit-o, acțiune în urma căreia aceasta a căzut într-un șanț betonat din apropiere, fiindu-i provocate leziuni traumatice care au condus, ulterior, la decesul acesteia, survenit la data de 07.08.2016 în Spitalul Bagdasar Arseni – București.

          Prin încheierea nr. 55 din data de 23.08.2016, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt a admis propunerea acestei unități de parchet și a dispus arestarea preventivă a inculpatului Ț.D., din com. Dăneasa, jud.Olt, pe o perioadă de 30 de zile.